A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

 

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Funkcionális, elengedhetetlen sütik

Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék az weboldalát, használhassák annak funkcióit, és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.

Statisztikai sütik

Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika) Az weboldalán alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával az információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalakat. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli őket.

Részletek a Cookie-k kezeléséről...

Ezt a felületet a láblécben található "Cookie beállítások" hivatkozásra kattintva a későbbiekben is elérheti, a beállításait így a későbbiekben megváltoztathatja.

Spárga

Hello Tavasz : krémes spárgás finomságok étlapunkon

Most egyetek spárgát, jó sokat.

Pár éve még kuriózumnak számított , ma pedig már szinte minden zöldségesnél kapható, és a tavasz nagy kedvence a srárga. A siker teljesen érthető, egészséges, finom és sokoldalú akik esetleg most barátkoznak a spárgával. A spárga nem alapanyag. A spárga maga egy étel, kár lenne a különleges ízét elnyomni. A legjobbat akkor teszed a spárgával, ha hagyod érvényesülni, és csak kísérletet adsz mellé.

Nem kell túlgondolni....

Zöldet vagy fehéret?

A fehér spárgának sokkal frissebb, csírásabb íze van, míg a zöldnek zöld íze. Az időjárás még kéreti magát de a spárgaszezon már visszavonhatatlanul beköszöntött, szóval épp ideje előszedni a cipőnket és elindulni megkóstolni Gábor séf ajánlatát.