A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

 

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Funkcionális, elengedhetetlen sütik

Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék az weboldalát, használhassák annak funkcióit, és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.

Statisztikai sütik

Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika) Az weboldalán alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával az információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalakat. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli őket.

Részletek a Cookie-k kezeléséről...

Ezt a felületet a láblécben található "Cookie beállítások" hivatkozásra kattintva a későbbiekben is elérheti, a beállításait így a későbbiekben megváltoztathatja.

L' Altro

      Ami mozgatja a cselekedeteimet :

" Féltjük, óvjuk a múltat, mégis szomjazzuk a jövőt. "

Horváth Gábor vagyok L' Altro étterem tulajdonosa, mesterszakácsa.

Kemény munkával, jó üzleti érzékkel, 10 éves Olaszországban gyűjtött tanulmányi örökségemmel már bizonyítottam Kaposváron mint a Vicolo étterem egyik tulajdonosa.

Új éttermemmel " más " úton indultam el, hogy egy olyan szerethető helyet teremtsek ahol generációk élvezhetik együtt a jó ételeket és borokat.

Azonosultam az Olasz életformával, mert szerintem csak úgy lehet igazán " olaszul főzni, ha egy picit magam is olasszá válok ".

Olyan éttermet álmodtam:

  • amely teret ad ösztönös alkotásomnak, ahol helyi termelőktől, friss alapanyagokból készülnek az ételek
  • szenvedéllyel, odaadással
  • ahol csupán egy szabály van: természetesség, frissesség, eredetiség

Olasz életérzés Kaposváron, egy kicsit másként.